Treballs realitzats

Escena de la pelicula "El leñador" para la asignatura de "Dirección cinematografica", rodada en cine digital.


Video promocional amb temàtica de l'oest americà de la 26a edició de la Mostra de Teatre Escolar d'Arenys de Mar.


"El Búnker" va ser un reality show que es va cancel·lar durant la gravació arrel d'uns misteriosos esdeveniments que van succeir ben entrat el concurs. A través de diferents testimonis implicats i el descobriment d'imatges inèdites de l'interior del búnker, l'espectador es veurà atrapat en una intensa trama d'enganys, interessos i un tràgic secret del qual ningú en vol parlar. El Efecto Búnker és una reflexió sobre els límits de la televisió, l'ambició i el poder. Una emocionant i claustrofòbica aventura que no deixarà indiferent a ningú. Estàs preparat per a entrar a "El Búnker"? Una pel·lícula d'Elena Bestard, Diana Izeddin, Jordi Tobajas, Joan Bosch i Josep Serrano.
--------------------------------------------------------------------------------
"El Búnker" fue un reality show que se canceló durante la grabación a raíz de unos misteriosos acontecimientos que sucedieron muy entrado el concurso. A través de diferentes testigos implicados y el descubrimiento de imágenes inéditas del interior del búnker, el espectador se verá atrapado en una intensa trama de engaños, intereses y un trágico secreto del cual nadie en quiere hablar. El Efecto Búnker es una reflexión sobre los límites de la televisión, la ambición y el poder. Una emocionante y claustrofóbica aventura que no dejará indiferente a nadie. Estás preparado para entrar en "El Búnker"? Una película de Elena Bestard, Diana Izeddin, Jordi Tobajas, Joan Bosch y Josep Serrano.
----------------------------------------------------------------------------------
"The bunker " was a reality show that one cancelled during the recording root of a few mysterious events that happened very entered the contest. Across different implied witnesses and the discovery of unpublished images of the interior of the bunker, the spectator will meet caught in an intense plot of deceptions, interests and a tragic secret about which nobody in wants to speak. The Effect Bunker is a reflection on the limits of the television, the ambition and the power. An exciting and claustrophobic adventure that will not make anybody indifferent. Are you prepared to enter "The Bunker"? A movie of Elena Bestard, Diana Izeddin, Jordi Tobajas, Joan Bosch and Josep Serrano.

 

Cinquena part del video de la campanya de la candidata a l'alcaldia de Canet de Mar, Blanca Arbell. Què en pensa la gent del poble de la Blanca?


A finals de juliol de 2012 vam ser presents a la gravació de l'escena final del Documental de 40 anys de Comediants en la que hi van participar més de 100 artistes.Videoclip montado con el tema musical "Si tu no vuelves" de Miguel Bosé & Shakira, junto con imagenes de la pelicula "Azul oscuro casi negro" de Daniel Sánchez Arévalo.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada