divendres, 25 de gener del 2013

La constant...



Us vull parlar d'un capitol de la 4a temporada de la sèrie "Perdidos", per a mi un dels millors de tots. En aquest es pot apreciar el concepte d'espai i el temps. Un dels personatges que viu a la illa, Desmond pateix una espècie d'al·lucinacions que el van transportant entre el present i el passat. Al present es troba en un vaixell enmig del no-res en el qual ha estat recollit juntament amb diversos companys, ha perdut la seva "constant", alguna cosa que realment li importi i que existeixi en el present i en el passat, aquesta és constant pot ser una persona, la qual és Penny una exnovia. Primer viatja a quan l'època quan era un solat de la marina i més endavant a una universitat per veure's amb un professor.

El més curiós és que tampoc reconeix als companys de viatge, però a la sala en la qual es troba en un llit a un home que diu que també li passa el mateix. Va viatjant entre el present i el passat, fins que parla amb un altre company de la illa que li diu que busqui en el passat perquè l'ajudi, i així ho fa. Gràcies al professor que troba a la universitat pot trobar la seva constant, que no és una altra que Penny. Quan torna al present intenta tornar al passat i a l'inrevés, fins que no aclareixi la situació seriosa vagant pel temps.

Fins que troba la solució al problema, ha de parlar amb Penny per saber si aquesta el recorda, però para això necessitarà l'ajuda de Saïd, que li muntarà un telèfon, però amb poca bateria. Finalment aconsegueix parlar amb la noia que ho recorda i segueix pensant en ell, així que pot tornar a estar tranquil, ella ho ha estat buscant des de fa tres anys, ja ha recobrat la seva constant. El personatge de Desmond és el pilar que sustenta la història que se'ns explica, és qui ens va enllaçant entre un lloc i l'altre, el que ens va guiant pel passat i el present.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada